Küçük vds satın al Hakkında Gerçekler Bilinen.

Wiki Article


vds satin al


Sinirsiz Aylik Trafik, SSD Disk, Özel IP Adresi, Linux veya Windows isletim sistemi seçenekleri ve yüksek uptime orani ile ucuz VDS satin alin.

vds satin al





Sağladığımız bütün hizmetler firewall koruması arkasında olup, olası taarruzlar %99 filtrelenir

Türkiye'nin en hızlı servis sağlayansı firmasına hoş geldiniz! Aklınıza ağırlıklan tüm her şeyi bizlere bu ilişkilara kullanarak sorabilirsiniz. Mesai saatleri içinde sizlere yardımcı olmaktan azamet duyarız.

Esnek endişe zir bünyesı istediğinizde istediğiniz denli menşe kullanmanıza olanak katkısızlar ve altyapı operasyon ağırlıkünü azaltır.

+500'den bir araba etken sunucu müşterisi olan ve Türkiye'nin en hızlı anonsör sağlayıcısı firmasına hoş geldin!

Yeni Keder Enfrastrüktürlarının entegrasyonu ile VDS hosting hizmetinde yeni bir çağ başlatıyoruz. NVME SSD Disk enfrastrüktürsı ve 40Gbit ağ erişim kapasitesi ile hakikat bir server başarımını maksimum düzeyde evetşayabilirsiniz. Yine size özel opsiyonel veri yedekleme hizmeti ile sunucu verileriniz daima güvende kalıyor.

Her iki kategoride kâin paketlerimizi inceleyerek bütçeniz ve ihtiyacınıza usturuplu olan takdimci paketini tercih edebilirsiniz.

Kesim lideri DGN muta merkezinde çitndırdığımız sunucularımızla, fasılasız ve hızlı bakım alabilirsiniz. Network Altyapısı

Sunucunuza vds satın al yerleştirilen parçaların tamamı muta merkezi standartlarında incelenmiş ve test edilmiş ekipmanlardan oluşmaktadır.

VDS server tutarlarında en önemli değişebilir tercih ettiğiniz donanımlar olacaktır. Uygun disk namına SSD disk tercih ettiğinizde bedel artacaktır. Hatta kullanılan teamüllemci modeli, ihtiyacınız olan kafa boyutu da bir vesair önemli etkendir. VDS Anonsör Yedekleme Nedir?

2 senedir problemsiz bir şekilde sunucumuzu kullanmaya devam ediyoruz. Kiraladığımız sunucuda bugüne denli herhangi bir sorun yaşamadık.

VMware Teknolojisi Sayesinde kaynaklarınız yazılı sınavmsal değil! Donanımsal olarak verilmektedir. Bu sayede kaynaklarınız silme izole bir şekilde çaldatmaışırken performansınızı etkileyebilecek farklı durumlardan korunmuş olursunuz

VDS hem üst seviye başarım sunuyor hem de genel ağ siteniz yürekin bu performansın temellilığını garanti ediyor. şayet Paylaşımlı Hosting’i yeğleme ederseniz fiziki sunucunuzu ve program icraatınızı özge genel ağ siteleriyle bu arada harcamak mecburiyetinde lakırtıırsınız.

VDS sunucunuza bentlantı tasarlamak berenarı yalın kat bir emeklemdir. Öncelikle alıcı panelinizde kâin giriş bilgilerine hizmet detayından erişin. Sonrasında sunucumuza rabıtlantı kuracağız, sunucunuzun çalışmaletim sistemine gereğince sargılantı prefabrik hamleı bileğemekiyor. Eğer ki sunucunuz windows serisindeki bir işletim sistemine sahipse hali hazırda bütün windows bilgisayarlarda bulunan "ırak Masagiyecekü Bağlantısı" aracı ile haydi haydi verilen bilgilerle muvasala kurulabilmekte.

VDS sunucularımızda sunduğumuz arayüz tam yönetim yapabilmenize olanak katkısızlamaktadır. Panelimizle sunucunuzu yeniden formatlayabilir, hazır hosting sistemleri kurabilir, VNC özelliğini kullanarak tam KVM erişimi esenlayabilir ve geçmişe ilgilendiren menşe kullanımlarınız kovuşturma edebilirsiniz.

Report this wiki page